Prada (1)

Prada Amber Pour Homme

A Prada Amber Pour Homme egy nagyon elegáns és kellemes, tiszta, édes szappanos illat.Igen  jól látod kedves olvasó szappanos, mivel olyan érzése van az embernek, mintha egy 1000$ dolláros szappannal fürdött volna meg. Nagyon nagyon kellemes illat,ami inkább hétköznapi használatra(munkahelyre,iskolába stb stb) ajánlott.A parfümöt szinte egész évben használhatjuk, egyedül talán a nagy nyári kánikulában érdemes elorientálódni a használatától.Ez a parfüm inkább a 20 év feletti korosztály számára javasolt, olyannak, aki szereti az édesebb illatokat.

A parfüm hosszú órákon át árasztja magából a kellemes illatot és magabiztosnak és különlegesnek érzi magát az ember ha magára fújja.Nem az a tipikus egyszerű hétköznapi “ezt már szagoltam valahol” kategória.A parfümből 50 és 100ml-es változatok érhetők el. A magyar üzletekben simán pour homme névvel kapható. Létezik egy intenzívebb változata, de sokak szerint az a változat sokkal rosszabb illatú,mint ez.Ha nem szeretnénk a mindennapokra elpazarolni az illatot,akkor akár használhatjuk különleges alkalmakkor is (évforduló,randevú,stb). Egy öltöny vagy egy elegánsabb viselet mellé tökéletes választás lehet.

Az egyik ismerősöm azt mesélte, hogy neki erről az illatról a kondibérletes emberkék ugranak be.Ezt végig vezetve a rózsaszín pólós kigyúrt arcokra  gondolhatunk, akik mint józsi bácsi a kerti árnyékszéken az elrontott tökfőzelék után, eltorzult fejjel feszítenek a kamerának. Természetesen ez ne vonjon le értékeket erről a remek parfümről, akinek tetszik használja nyugodtan, nem fog meleg stylelistos emberkének kinézni, hanem vélhetően nagyon sokan meg fogják dicsérni elegáns és kellemes illatát.

Egy tökéletes tiszta illat,ami kellemes és magával ragadó, amit kár lenne kihagyni.Az egyetlen negatívum, ami eszembe jut az a kicsit uniszex jelleg, ami azok számára akik az nagyon férfias illatokat preferálják, nos azoknak nem biztos hogy tetszeni fog.

Értékelés: 10/10

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s