Új parfüm a gyűjteménybe.

Nem vagyok egy megszállott gyűjtő, mivel ez egy elég költséges kis hobbi, így az esetek nagy részében megpróbálok illatmintát beszerezni az adott parfümből,  mielőtt megvásárolnám.Sajnos a legtöbb mintát pénzért árusítják,holott tisztán kivehetően rájuk van írva hogy”Not For Sale“.  Sokszor abba a szomorú ténybe ütközöm, hogy kis hazánkban indokolatlanul magasabb az adott parfüm ára, illetve akadnak olyan parfümök is, amik itthon be sem szerezhetők.

Már régóta fentem a fogam egy nagyon jó kis édes, kávés illatra, így egyik külföldön élő barátomnak köszönhetően, sikerült is egy 100ml-es Bond No.9 New Haarlem-et beszereznem. Ezt az illatot sokan nevezik a gourmand parfümök királyának, hiszen olyan, mintha egy komplett luxus cukrászda be lenne zárva az üvegbe. Az intenzív de ennek ellenére nagyon nagyon kellemes kávés-kappucinos-vaníliás illat valóban azt az érzést kelti, mintha egy cukrászdában ülnénk,ahol a finomabbnál finomabb sütemények illata érződne és mi eközben egy gőzölgő, finom kávé felett üldögélnénk gondolatainkba elmerülve. Ami még nagyon tetszett, az a csomagolás. Kicsit egy bon-bon-os dobozra hasonlít a dobozka(ami mellesleg elég nagyra sikerült). Az illat élettartamára sem lehet panaszunk. Nekem valami különös oknál fogva 3 napig érződött a kezemen és ez annak függvényében igen nagy szó, hogy én néhány embertársammal ellentétben preferálom a rendszeres szappan-melegvíz kombó napi használatát. Végezetül még talán annyit mondanék, hogy aki szereti az édes illatokat, az mindenképpen próbálja ki…Nem fog csalódni!

Oh majdnem elfelejtettem! Természetesen ha értékelni kellene, nyugodt szívvel egy 10/10-el jutalmaznám eme remek parfümöt.

Advertisements

About sparks89

Hi! I'm Tibor Miklos, a 24 years old Hungary based self-taught freelancer Motion Graphic Designer. I like to share ideas,tips,trick and solutions with other people around the world.
This entry was posted in Hírek, Újdonságok. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s