Bemutatkozás

Üdvözlök minden kedves látogatót egy gigantikus méretű szeretet  cunamival karöltve.

Miklós Tibornak hívnak és a blogot voltaképp azért hoztam létre, hogy megosszam az érzéseim tapasztalataim és nem utolsó sorban véleményem a különféle illatkreációkról. Mai világunkban, amikor már szinte megszámlálhatatlan mennyiségű illatkreáció kerül forgalomba az egyszerű halandó embernek elég nehéz dolga is van kiválasztani a számára tökéletesen megfelelő illatot és sokszor az impulzus vásárlók csapdájába esve keserű szájízzel tapasztaljuk, hogy az általunk választott illat sajnos nem fejti ki a várt reakciót.

Ezért mindenképpen tartsunk észben pár alapszabályt.

1) Mindig próbáljunk szerezni egy kis illatmintát az általunk kiszemelt parfümből, hiszen a csábító marketing reklám mely szerint ettől szexik és vonzók leszünk, az esetek nagyon kevés részében jelenti azt, hogy a parfüm valóban elnyeri tetszésünk.

2)A tapasztalatlan parfümhasználó hölgyek/urak gyakran túlparfümözik magukat.Ennek borzasztó egyszerű oka van. A parfüm felvitele után pár perccel mi magunk már nem fogjuk érzékelni az illatot, mivel azt megszokja az orrunk, de ez csalóka hiszen ettől még az illat nagyon is rajtunk van és ha ebből kifolyólag még pár extra fújást ellövünk,akkor az esetek nagy részében egy fejfájással megkomponált illatbombává fogunk változni.A kevesebb néha több.

3) Sok ember, miután a kezére fújta a parfümöt, valamilyen indokolatlan oknál fogva el kezdi dörzsölni azt.NE TEGYE!!! Nagyon fontos, hiszen ezáltal nagyon könnyedén beadhatják a kulcsot a különféle alkotó molekulák.

4) A parfümöket érdemes sötét, hűvös helyen tárolni,  ha van rá lehetőség, akkor a  gyári csomagolásukban tárolni, ugyanis az erős fény és az ingadozó hőmérséklet változás tönkre teheti parfümünket.

5)A parfüm töménységétől függően érdemes a nyakra, a csuklóra vagy a fül mögé felvinni az illatanyagot. Extrém esetben ha a bőrünk nem igazán tartja sokáig az illatot,akkor megpróbálkozhatunk a ruhánkra, vagy a hajunkra történő fújással.

6) A hamisított parfümök nagyon könnyen beazonosíthatók, nemcsak silány tartalmuk és csomagolásuk miatt.Az eredeti parfümök üvegére és dobozzára egy egyedi sorozatszámot raknak,melyek egyezése esetén biztosak lehetünk a parfüm eredetiségében. Érdemes ezen kívül még megbízható helyről beszereznünk parfümjeinket.

7) Az interneten számos webáruház van, ahonnan rendelhetünk.Érdemes észben tartani hogy sok ezek közül árul hamisított terméket is.Személyes tapasztalataim alapján a www.parfum.hu egy korrekt, kedvező árakkal kecsegtető webáruház,ahonnan bátran rendelhetünk.

Advertisements

About sparks89

Hi! I'm Tibor Miklos, a 24 years old Hungary based self-taught freelancer Motion Graphic Designer. I like to share ideas,tips,trick and solutions with other people around the world.
This entry was posted in Hírek, Újdonságok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bemutatkozás

 1. Timea says:

  Kedves Miklós Tibor!

  Örültem, hogy találtam egy újabb parfümblogot, ahol magyar nyelven írnak.

  Sajnos az örömöm nem tartott sokáig, mert az írásai tele vannak helyesírási hibákkal, amelyek közül talán a legfontosabb, hogy az igekötőket (be-,ki-,le-,fel-,meg-,át-,rá-,ide-,oda-,szét-,tönkre-,stb.) mindig egybeírjuk az igével.
  Nem szívesen írok kritikát, anélkül, hogy megoldást ne ajánlanék, ezért, ha bármi helyesírási gondja akad, szívesen segítek, valamint javaslom a “helyesírás-ellenőrző program” használatát.

  Üdvözlettel

  Farkas Tímea Zsófia

 2. sparks89 says:

  Kedves Timea!

  Köszönöm a kedves szavakat, a jövőben törekedni fogok arra, hogy ne kerüljön ennyi nyelvi hiba az irományokba : ).

 3. Timea says:

  Kedves Tibor!

  Azért nem csak kritizálni tudok. Amit pozitívumnak tartok ebben a blogban az az, hogy érdekes, figyelemfelkeltő és lényegretőrő. Mindenképpen érdemes folytatni! 🙂
  ui.: Boldog Karácsonyt!

 4. sparks89 says:

  Oh köszönöm szépen a kedves szavakat , viszont kívánom a jókívánságokat : )

  ui: A blog folytatódni fog, bátorkodva próbálok majd nem annyira ismert niche parfümökről hasonló egyszerű kis teszteket írkálni+ egy nagyobbacska olvasótábort/közösséget összekalapálni : ) .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s